Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

yoga voor jongeren
van 14 t/m 17 jaar.

verandering. houding. kracht.

De pubertijd is aangebroken. Er verandert nu erg veel in je leven. Niet alleen je lijf verandert, maar ook je kijk op de wereld en je gevoelens. Je wil je losmaken van je ouders en zelfstandiger worden en gelijkwaardig worden behandeld. Het is het begin van de adolescentie.

Tijdens de tieneryoga is er aandacht voor de yogahoudingen. Er wordt steeds meer op de houding gelet. De combinatie van adem samen met concentratie en het doen van de houding is belangrijk. De lessen zijn uitdagend en zorgen voor de opbouw van spierkracht en flexibiliteit.

andere leeftijdsgroepen.

Peuteryoga

Samen met je kind yoga doen. Het gaat niet om prestaties, maar om het creëren van een veilige omgeving en om een vertrouwensband op te bouwen tussen ouder en kind.

Kinderyoga

In de leeftijd tussen 7 en 9 jaar worden prestaties steeds belangrijker. Contact leggen en vrienden maken met leeftijdsgenoten is waar je veel van leert.

Tieneryoga

In de leeftijd tussen 10 en 13 jaar wordt je steeds zelfstandiger. Je mag van je ouders vaker iets zelf ondernemen. Weerbaarheid vergroten is hierbij belangrijk.

Mijn blog.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kinder Buiten Festival

Zondag 6 oktober is het zover! Het Kinder Buiten Festival vindt weer plaats. Yogiroes kinderyoga zal de hele dag kinderyoga ...

Therapeutische kinderyoga

In november ga ik het eerste deel van de opleiding therapeutische kinderyoga volgen bij 'Yoga for the Special Child'. Daar ...
Winschoten

Zondag
10:00 – 10:50 uur kinderyoga 4 t/m 9 jaar
11:00 – 12:00 uur tieneryoga 10 t/m 16 jaar

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.