Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

yoga voor kinderen
van 7 t/m 9 jaar.

contacten leggen. uitdaging zoeken.

In de leeftijd tussen 7 en 9 jaar worden prestaties steeds belangrijker. Ook begint nu de scheiding tussen school en de buitenwereld waardoor je niet alles meer deelt. Contacten met leeftijdsgenoten is waar je veel van leert dus het is heel belangrijk dat je juist nu leert hoe je vrienden kan maken.

De kinderyoga wordt nu wat uitdagender. We gaan op avontuur en prikkelen je fantasie. Aan de hand van een verhaal verplaatsen we ons in die situatie. In het avontuur zitten de verschillende onderdelen van de yoga verwerkt, namelijk yoga houdingen, (zelf)massages, ademhalingsoefeningen en meditatie.

andere leeftijdsgroepen.

Peuteryoga

Samen met je kind yoga doen. Het gaat niet om prestaties, maar om het creëren van een veilige omgeving en om een vertrouwensband op te bouwen tussen ouder en kind.

Tieneryoga

In de leeftijd tussen 10 en 13 jaar wordt je steeds zelfstandiger. Je mag van je ouders vaker iets zelf ondernemen. Weerbaarheid vergroten is hierbij belangrijk.

Jongeren yoga

Er verandert nu erg veel in je leven. Niet alleen je lijf verandert, maar ook je kijk op de wereld en je gevoelens. Je wil zelfstandiger worden en gelijkwaardig worden behandeld.

Mijn blog.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kinder Buiten Festival

Zondag 6 oktober is het zover! Het Kinder Buiten Festival vindt weer plaats. Yogiroes kinderyoga zal de hele dag kinderyoga ...

Therapeutische kinderyoga

In november ga ik het eerste deel van de opleiding therapeutische kinderyoga volgen bij 'Yoga for the Special Child'. Daar ...
Winschoten

Zondag
10:00 – 10:50 uur kinderyoga 4 t/m 9 jaar
11:00 – 12:00 uur tieneryoga 10 t/m 16 jaar

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.