Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

Therapie & Coaching.

Spanningen? gepest? buikpijn of andere lichamelijk klachten?

Soms heb je ineens buikpijn zonder dat je weet waar het door komt. Je bent al vaker bij de dokter geweest en je krijgt telkens te horen dat alles in orde is. In sommige gevallen heeft dit met spanningen te maken voor bijvoorbeeld een toets of omdat er gepest wordt op school. Of je bent gewoon heel erg perfectionistisch en bang om iets verkeerd te doen.

aandacht voor je kind met kinderyoga therapie & coaching

Bij functionele klachten kan kinderyoga therapie en coaching goed ingezet worden. Er wordt dan aandacht besteed aan de hulpvraag die het kind en/of de ouders/verzorgers hebben. Het kind leert om zelf antwoorden te vinden in zijn/haar lichaam, deze te benoemen, te accepteren en ermee om te gaan. Dit doen we door inzet van yoga houdingen, een ontspannen ademhaling en aandacht voor het kind.

Tijdens het eerste telefonisch contact inventariseer ik de hulpvraag. Daarna vindt er een eerste sessie plaats op basis waarvan er een behandelplan wordt opgesteld. De individuele sessies worden afgestemd op de behoeften van het kind.

Wil je meer informatie, neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer.

Meningen over Yogiroes.

Het kinderyogafeest was echt een groot succes. De kinderen vonden het heel erg leuk en ze hebben het erg naar hun zin gehad. Iedereen blij en mama geen stress. Top middag! Dank je wel Denise voor de super middag!

Moeder van Annesofie (5 jaar)

Ik vind kinderyoga leuk want ik leer steeds nieuwe dingen. Soms moeten we dieren nadoen die moeilijk zijn maar ja juf Denise doet ze ook dus dan zijn ze niet moeilijk toch? En we doen die altijd zonder zeuren na. Juf Denise is leuk en lief!

Jomy (5 jaar)

Een moeder is blij als haar kind blij is; het is mooi Abel zo te zien genieten op het Kinder Buiten Festival!

Moeder van Abel (3 jaar)

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.