Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

yoga voor kleuters
van 4 t/m 6 jaar.

spelen. praten. lezen.

Als je tussen de 4 en 6 jaar bent dan leer je steeds beter om voor jezelf te zorgen en je in een ander te verplaatsen. Ook het omgaan met andere kinderen wordt steeds belangrijker. Ook leer je dat je soms iets moet geven en dat je soms iets krijgt. Het is een fase waarin spelen, praten en lezen erg belangrijk is.

Tijdens de kinderyoga gaan we korte avonturen beleven. We spelen spelletjes, we gebruiken versjes en liedjes en doen daar oefeningen bij. We gebruiken prentenboeken en doen daar oefeningen bij. Alles is aangepast aan de belevingswereld van de kleuter.

andere leeftijdsgroepen.

Peuteryoga

Samen met je kind yoga doen. Het gaat niet om prestaties, maar om het creëren van een veilige omgeving en om een vertrouwensband op te bouwen tussen ouder en kind.

Kinderyoga

In de leeftijd tussen 7 en 9 jaar worden prestaties steeds belangrijker. Contact leggen en vrienden maken met leeftijdsgenoten is waar je veel van leert.

Tieneryoga

In de leeftijd tussen 10 en 13 jaar wordt je steeds zelfstandiger. Je mag van je ouders vaker iets zelf ondernemen. Weerbaarheid vergroten is hierbij belangrijk.

Mijn blog.

Therapeutische kinderyoga

In november ga ik het eerste deel van de opleiding therapeutische kinderyoga volgen bij 'Yoga for the Special Child'. Daar ...

Yoga tijdens de zomervakantie

Jippie! De zomervakantie is begonnen! Tijdens deze maanden vergeet ik jullie niet... De yogalessen in Winschoten gaan lekker door! Er ...

Festival Ons Drenthe

Ter ere van het 85 jarig bestaan van het Drents Landschap wordt het Festival Ons Drenthe gehouden op zondag 23 ...
Assen

Woensdag
15:15 – 16:15 uur 4 t/m 8 jaar
16:30 – 17:30 uur 9 t/m 12 jaar

Winschoten

Zondag
10:00 – 10:50 ouder en kind les (3 t/m 5 jarigen)
11:00 – 11:50 uur kinderyoga (vanaf 6 jaar)
12:00 – 13:00 uur volwassenen yoga (vanaf 17 jaar)

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.