Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

yoga voor peuters
samen met hun ouder(s).

vertrouwen. veiligheid. binding.

Peuteryoga is een mooi moment om samen met je kind yoga te doen. Het gaat niet om prestaties, maar om het creëren van een veilige omgeving en om een vertrouwensband op te bouwen tussen ouder en kind.

Tijdens een peuteryoga les komen traditionele yoga houdingen aan bod en worden aanraakspelletjes gedaan. Door rustig samen op zoek te gaan naar wat het kind leuk vindt en kan wordt de ontwikkeling van het kind gestimuleerd.

andere leeftijdsgroepen.

Kleuteryoga

Als je tussen de 4 en 6 jaar bent dan leer je steeds beter om voor jezelf te zorgen en het omgaan met andere kinderen wordt steeds belangrijker. Het is een fase waarin spelen, praten en lezen erg belangrijk is.

Kinderyoga

In de leeftijd tussen 7 en 9 jaar worden prestaties steeds belangrijker. Contact leggen en vrienden maken met leeftijdsgenoten is waar je veel van leert.

Tieneryoga

In de leeftijd tussen 10 en 13 jaar wordt je steeds zelfstandiger. Je mag van je ouders vaker iets zelf ondernemen. Weerbaarheid vergroten is hierbij belangrijk.

Mijn blog.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kinder Buiten Festival

Zondag 6 oktober is het zover! Het Kinder Buiten Festival vindt weer plaats. Yogiroes kinderyoga zal de hele dag kinderyoga ...

Therapeutische kinderyoga

In november ga ik het eerste deel van de opleiding therapeutische kinderyoga volgen bij 'Yoga for the Special Child'. Daar ...
Winschoten

Zondag
10:00 – 10:50 uur kinderyoga 4 t/m 9 jaar
11:00 – 12:00 uur tieneryoga 10 t/m 16 jaar

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.