Yogiroes - Yoga voor kinderen - Groningen

yoga voor tieners
van 10 t/m 13 jaar.

zelfstandigheid. ontspanning.

In de leeftijd tussen 10 en 13 jaar wordt je steeds zelfstandiger. Je mag van je ouders waarschijnlijk ook wel vaker iets zelf ondernemen. Dit zorgt ervoor dat je weerbaarder wordt. Belangrijk is dat je met je ouders blijft praten over wat je bezig houdt.

De kinderyoga richt zich nu voornamelijk op yoga-technieken en partneroefeningen. De meditaties/bezinningsmomenten worden ook langer. De kinderyoga speelt erop in dat kinderen zelfbewuster, flexibeler, meer ontspannen, sterker en stabieler worden.

andere leeftijdsgroepen.

Peuteryoga

Samen met je kind yoga doen. Het gaat niet om prestaties, maar om het creëren van een veilige omgeving en om een vertrouwensband op te bouwen tussen ouder en kind.

Kinderyoga

In de leeftijd tussen 7 en 9 jaar worden prestaties steeds belangrijker. Contact leggen en vrienden maken met leeftijdsgenoten is waar je veel van leert.

Jongeren yoga

Er verandert nu erg veel in je leven. Niet alleen je lijf verandert, maar ook je kijk op de wereld en je gevoelens. Je wil zelfstandiger worden en gelijkwaardig worden behandeld.

Mijn blog.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Kinder Buiten Festival

Zondag 6 oktober is het zover! Het Kinder Buiten Festival vindt weer plaats. Yogiroes kinderyoga zal de hele dag kinderyoga ...

Therapeutische kinderyoga

In november ga ik het eerste deel van de opleiding therapeutische kinderyoga volgen bij 'Yoga for the Special Child'. Daar ...
Winschoten

Zondag
10:00 – 10:50 uur kinderyoga 4 t/m 9 jaar
11:00 – 12:00 uur tieneryoga 10 t/m 16 jaar

© Yogiroes. Alle rechten voorbehouden.